E atat de cremoasa si atat de pufoasa…o mananci si te intrebi de ce nu ai facut mai multa. Sotul a intrebat cand a vazut farfuria: mancam frisca? Frisca si rosii? 😃😃😃 Cam da, dar nu chiar asa.
Ingrediente (3 adulti si 1 copil)
- 300 gr branza feta de capra (desarata peste noapte pentru copilasii micuti)
- 100 gr branza tip Philladelphia
- 1 lg miere bio certificata (1 an+)
- 300 gr rosii cherry
- 1 lg za’atar
- 2 lg ulei de masline extravirgin
- Legume pentru servit
Cum am procedat:
- prima data, am copt rosiile – eu am folosit multicookerul Ninja Foodie, 13’ la 190 gr, fc bake
- am pus branza feta, Philadelphia, mierea in chopper si am vajait pana la obtinerea unei creme pufoase
- am asezat crema de branza pe farfurie, am adaugat rosiile coapte deasupra, stropit cu ulei de masline si adaugat la final za’atar (sau oregano, cimbru, ce condimente va plac)
- noi am servit cu legume crude
Pofta buna!
No Comments