Pranzurile de weekend sunt singurele la care suntem cu totii. Altfel, unul la primarie, unul la prefectura, altul, in sat cu dorul…Viata de astazi e croita sa fim departe unul de altul, din pacate, alergand prin toate colturile lumii. Asa ca, ne bucuram de putinul timp impreuna mai intens.
Ingrediente: (1 portie)
- 50 gr creveti decorticati
- 1 catel mare de usturoi
- 1 lg unt de arahide cremos / caju (e mai neutru, daca nu sunteti fani arahide)
- 50 ml lapte de cocos
- 1 lgita boia dulce
- 5-6 rosii cherry taiate maruntel
- 1 cescuta paste tip orzo/grecesti
- 1 lg zeama de lamaie
- cateva fire de patrunjel
Cum am procedat:
- am pus pastele la fiert conform instructiunilor
- separat, intr-o tigaita, am pus crevetii amestecati cu boiaua, usturoiul ras, laptele de cocos si untul si am gatit pe foc mic pana cand sosul a incepu sa se ingroase (am avut creveti cruzi), am gatit cam 15’ pana cand crevetii au devenit rozalii
- am amestecat pastele impreuna cu zeama de lamaie si patrunjelul si am servit alaturi de creveti si sosul lor
Pofta buna!
No Comments