Ne plac cartofii si nu ratam nicio ocazie de a-i ”îmbraca” in hainute noi si a-i papa in preparate gustoase, alaturi de ceva verde. Combinati cu niste rosii uscate deshidratate, pastrate in ulei de masline extravirgin si olecuta smantana de caju, se vor transforma intr-o cina tare bunuta. Iar patul de rucola vor da salatei o nota amaruie, perfecta!
Ingrediente:
- 4-5 cartofi medii
- 5-6 bucati de rosii uscate, pastrate in ulei de masline extravirgin
- 2 linguri smantana de caju Cremshu, Rawckers
- un praf de sare (2+)
- optional, pentru mai mariceii casei, un praf de piper
- frunze de rucolla
- de presarat deasupra, la alegere: seminte de canepa decorticata/seminte de susan negru/parmeazan de caju, etc
Cum am procedat:
- Aam preferat sa coc cartofii, in loc sa-i fierb. Mi se pare ca sunt muult mai gustosi. Odata copti, i-am curatat de coaja si asa calduti i-am amestecat cu rosiile uscate si smantana de caju, i-am dezmierdat cu putina sare si i-am asezat intr-o farfurie intr-un culcus de rucolla. Deasupra puteti presara niste seminte de canepa, mniooom! Eu am si pus niste parmezan caju de Rawckers! Yumm!
Sa avem copilasi sanatosi!❤️
No Comments