Legume și leguminoase

Salata vegana de cartofi cu rosii uscate

iulie 7, 2022

Ne plac cartofii si nu ratam nicio ocazie de a-i ”îmbraca” in hainute noi si a-i papa in preparate gustoase, alaturi de ceva verde. Combinati cu niste rosii uscate deshidratate, pastrate in ulei de masline extravirgin si olecuta smantana de caju, se vor transforma intr-o cina tare bunuta. Iar patul de rucola vor da salatei o nota amaruie, perfecta!

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi medii
  • 5-6 bucati de rosii uscate, pastrate in ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri smantana de caju Cremshu, Rawckers
  • un praf de sare (2+)
  • optional, pentru mai mariceii casei, un praf de piper
  • frunze de rucolla
  • de presarat deasupra, la alegere: seminte de canepa decorticata/seminte de susan negru/parmeazan de caju, etc

Cum am procedat:

  • Aam preferat sa coc cartofii, in loc sa-i fierb. Mi se pare ca sunt muult mai gustosi. Odata copti, i-am curatat de coaja si asa calduti i-am amestecat cu rosiile uscate si smantana de caju, i-am dezmierdat cu putina sare si i-am asezat intr-o farfurie intr-un culcus de rucolla. Deasupra puteti presara niste seminte de canepa, mniooom! Eu am si pus niste parmezan caju de Rawckers! Yumm!

Sa avem copilasi sanatosi!❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.