Am pregatit ieri la pranz un pui cu sos de cidru, usturoi si morcov. Cum, dupa sarbatori, am reusit sa cam golim frigiderul, am cam ramas fara prea multe, dar cativa cartofi tot am gasit…
Ingrediente
- 6-7 cartofi (cca 450-500gr)
- 1 lg pudra de usturoi
- 1 lg oregano
- sare (2ani+)
- 3-4 lg pesmet
- ulei de masline extravirgin
Cum am procedat
- am curatat si taiat cartofii pe care i-am oparit cca 6-7’ in apa cu sare care fierbea
- am scos cartofii si i-am asezat in tava pe o foaie de copt
- am amestecat pesmetul cu usturoiul, oregano si un praf de sare si am imbracat cartofii cu acest amestec
- am copt cartofii timp de 30’ la 200 gr, caldura sus-jos
- in ultimele 10’, i-am stropit cu ulei de masline
Pofta buna!
No Comments