Rotunjoare si micute, pentru copilasi facute! Da, a mancat fiica’mea chiar 6 din farfuria ce se vede. Si i-au si placut: saru’mana pentru masa, mami! Te pupa mama, hai, la joaca! 🌞
Ingrediente:
- 350 gr salau dat prin masina de tocat
- 1 ou mic
- 1 cartof dulce mare, copt si pasat cu furculita
- 2 catei usturoi rasi
- O legatura mica de marar
- 1 ceapa esalot tocata
- 1-2 lg pesmet
- Pentru sos: 300 gr rosii pasate+150 gr smantana lichida
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele pentru chiftelute si, cu mainile usor umezite, am dat forma rotunda
- am asezat chiftelutele in forma de cuptor, pe foaie de copt, si le-am copt timp de 25’ la 190 gr, caldura sus-jos
- dupa coacere, am pregatit sosul in tigaie: am pus ingredientele si am gatit la foc mediu cateva minute, am adaugat chiftelutele si am mai lasat pe foc 3-5’ sa se combine frumusel dragalasele cu sosul
Pofta buna!
No Comments