E sambata si sambata mancam pranzul in familie. Nu serviciu, nu scoala. Copilul merge la tenis, apoi, infometat, se intoarce acasa. Fix cand mancarea e gata. 😄Acum, mai ciuguleste si carne, nu multa, dar ceva ceva se prinde de ea.
Ingrediente:
- 3 pulpe dezosate
- 350 ml smantana de gatit de ovaz
- 3 catei usturoi
- 3 lg sanatoase de pesto de busuioc
- 1 dovlecel
- rosii cherry
- 1 gulie mare
- putina sare (2 ani+)
- 1 lg pasata de rosii
- 1 frunza dafin
Cum am procedat:
- am pus carnea intr-o caserola cu capac bine imbibata in pesto de busuioc si am lasat-o la marinat peste noapte; eu i-as spune pesto Dumnezeiesc, nu busuicesc, dar a fost alegerea Simonei de nume…e genial si rar ne lipseste din casa
- a doua zi, am pus carnea in tigaie impreuna cu sosul de caserola, am adaugat legumele taiate si sosul din smantana, pasata de rosii si usturoi deasupra; am adaugar si frunza de dafin
- am bagat in cuptorul preincalzit la 180gr timp de 90’, intr-un vas cu capac, caldura sus-jos
Pofta buna!
No Comments