Printre atatea stele, straluceste si a mea, steluta mea, da, da, da 😄…Asa si cu banana bread! Atatea retete cate sunt, nici nu stii pe care sa o faci. Eu am facut-o sambata pentru un eveniment, asa ca ieri am repetat-o ca sa avem ce ”rontzoi” pe drumul lung spre un pod suspendat pe care ne-am leganat in bataia vantului.
Ingrediente (forma 18cm):
- 2 banane coapte
- 3 oua
- 50 gr indulcitor Dulcisor Sweeteria (3 ani+)
- 80 ml smantana de lichida Laptaria cu Caimac
- 80 ml ulei de floarea soarelui presat la rece
- 220 gr faina tip 550
- 2 lgite praf copt BIO
- 1 lgita vanilie pudra
- 120 gr nuci maruntite
Cum am procedat:
- am pasat bananele si le-am amestecat cu ouale, smantana, uleiul
- am adaugat Dulcisorul, faina si praful de copt si vanilia si am omogenizat
- am incorporat si nucile maruntite cu un cutit si am rasturnat compozitia in forma de copt
- am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 50’
- am feliat dupa racirea completa
Pofta buna!
PS. Poza cu podul 🥰

No Comments