Miss Brânzică, Mr Lăptic

Tartă fără blat cu sparanghel

iunie 2, 2022

Sparanghelul asta alb era cat pe ce sa nimereasca intr-o supa. Doar ca din supa, manca doar Mara ca nu era nici putin, nici mult. I-am venit de hac cu tarta asta din care am luat si noi la pachetul de la serviciu. 😄

Ingrediente:

  • 250 gr ricotta
  • 300 gr crema de branza gen Almette
  • 60 gr parmesan ras
  • 3 oua
  • Ierburi: oregano, busuioc, etc)
  • 4-5 fire de sparanghel
  • 150 gr rosii cherry

Cum am procedat:

  • am prefiert sparanghelul cca 10’
  • intre timp, am amestecat ingredientele si le-am turnat intr-o forma de copt 18/20cm
  • am adaugat rosiile, iar deasupra firele de sparanghel
  • am copt timp de 50’ in cuptorul preincalzit bine la 170 gr, caldura sus jos
  • am servit cu salata dupa ce s-a racit, ne-a ramas ca sa luam si la pachet, parintii

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.