Sparanghelul asta alb era cat pe ce sa nimereasca intr-o supa. Doar ca din supa, manca doar Mara ca nu era nici putin, nici mult. I-am venit de hac cu tarta asta din care am luat si noi la pachetul de la serviciu. 😄
Ingrediente:
- 250 gr ricotta
- 300 gr crema de branza gen Almette
- 60 gr parmesan ras
- 3 oua
- Ierburi: oregano, busuioc, etc)
- 4-5 fire de sparanghel
- 150 gr rosii cherry
Cum am procedat:
- am prefiert sparanghelul cca 10’
- intre timp, am amestecat ingredientele si le-am turnat intr-o forma de copt 18/20cm
- am adaugat rosiile, iar deasupra firele de sparanghel
- am copt timp de 50’ in cuptorul preincalzit bine la 170 gr, caldura sus jos
- am servit cu salata dupa ce s-a racit, ne-a ramas ca sa luam si la pachet, parintii
Pofta buna!
No Comments