Nici chef de gatit, nici idei, dar chiftelutele acestea le-am vazut pregatite de o doamna pe care eu o admir, Alina Chilintan. Le-am adaptat si am folosit si o branza de capra aromata, iar rezultatul a fost extraordinar de fericit. Si fetita si tati au mancat, iar eu am fost fericita.
Ingrediente:
- 1 dovlecel ras (cca 160gr)
- 60-70 gr pesmet (unul fara gluten pentru cei cu intoleranta la gluten)
- 150 gr branza moale de capra
- 1 graunte usturoi ras
- 1 ou + 1 galbenus
- 1 lgita ierburi (oregano, rozmarin, cimbru)
- 400 gr rosii date pe razatoare
Cum am procedat:
- am amestecaf ingredientele si, cu mainile usor umede, am dat forma chiftelutelor pe care le-am copt 15’ in cuptorul preincalzit la 200 grade
- dupa, am adaugat rosiile date le razatoare si am copt inca 20-25’, la 200 grade
Pofta buna!
No Comments