Legume și leguminoase Miss Brânzică, Mr Lăptic

Chifteluțe din dovlecel cu brânză de capră

iulie 12, 2020

Nici chef de gatit, nici idei, dar chiftelutele acestea le-am vazut pregatite de o doamna pe care eu o admir, Alina Chilintan. Le-am adaptat si am folosit si o branza de capra aromata, iar rezultatul a fost extraordinar de fericit. Si fetita si tati au mancat, iar eu am fost fericita.

Ingrediente:

  • 1 dovlecel ras (cca 160gr)
  • 60-70 gr pesmet (unul fara gluten pentru cei cu intoleranta la gluten)
  • 150 gr branza moale de capra
  • 1 graunte usturoi ras
  • 1 ou + 1 galbenus
  • 1 lgita ierburi (oregano, rozmarin, cimbru)
  • 400 gr rosii date pe razatoare

Cum am procedat:

  • am amestecaf ingredientele si, cu mainile usor umede, am dat forma chiftelutelor pe care le-am copt 15’ in cuptorul preincalzit la 200 grade
  • dupa, am adaugat rosiile date le razatoare si am copt inca 20-25’, la 200 grade

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.