A fost zi libera libera, am sarbatorit ziua Europei la iarba verde, deh, se cuvenea un chec aperitiv.
Eu l-am facut cu masline kalamata, ardei copt, sunculita Szekely (sau carne gatita, sunculita are sare, o recomand copilasilor mari).
Ingrediente:
- 250 gr iaurt grecesc
- 4 oua
- 200 gr faina 550
- 1 pliculet (17gr) praf dr copt bio
- 100 gr masline kalamata fara samburi
- 100 gr sunculita Szekely (sau ton, somon, pui ramas de la vreun pranz, etc)
- 1 ardei rosu copt
Cum am procedat:
- intr-un castron, am amestecat iaurtul si ouale
- am adaugat faina si praful de copt, iar la final, am incorporat sunculita taiata cubulete, maslinele feliate, ardeiul taiat fideluta
- am rasturnat compozitia in tava tapetata cu foaie de copt, am adaugat semintele deasupra si am copt timp de 45-50’ la 180 gr, caldura sus-jos
- am feliat dupa racire
Pofta buna!
No Comments