Noul şef îi adună pe subalterni şi le spune:
Iată planul de lucru, săptămânal:
Luni e o zi grea. Lunea nu lucrăm.
Marţi ne pregătim de lucru!
Miercuri e miezul săptămânii… Miercuri muncim pe rupte, aţi înţeles ?!
Joi ne odihnim după miercuri.
Vineri ne pregătim pentru weekend.
Sâmbătă e zi de baie, grătare şi excursii.
Duminică ne odihnim pentru săptămâna care urmează.
Şi apoi, de la capăt: luni e zi grea, marţi ne pregătim de lucru şi miercuri iar lucrăm!
Are cineva vreo nelamurire?
Şefu’…adică… o să muncim în fiecare miercuri?!?!?!
Gluma-i gluma, dar chiar mai trebuie sa si muncim. Macar miercurea 🤦
Ingrediente: (6 gogosi mari)
- 170 hr faina 550
- 150 gr iaurt natural
- 30 gr Dulcisor Sweeteria sau 1-2 lg miere bio certificata (1an+)
- 50 gr unt topit
- ½ pachetel (pachetelul are 17gr) praf de copt BIO
- 2 lg rase roscova sau cacao (5ani+)
- 2 lg lapte
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele, fara cacao si cele 2 lg de lapte
- am impartit compozitia in 2 parti egale, intr-una am adaugat cele 2 lg de roscova/cacao si 2 lg de lapte
- am asezat aluatul in forme (e destul de consistent), alternand 1 lg de aluat colorat cu 1 lg de aluat alb
- am copt timp de 20-25’ (in fct de cuptor – in al meu 25) la 180gr, caldura sus-jos
- am lasat gogsile sa se raceasca in forma, apoi le-am scos si am servit cu fructe si iaurt
Pofta buna!
No Comments