Cand am plecat in mini-vacanta, am zis sa pregatesc niste chiftelute din piept de pui ca sa avem pe drum. Dar al meu a luat pulpe, asa ca…nu mai fac chiftelute cu piept de pui niciodata. 😄
Ingrediente: (cca 50-60 chiftelute)
- 4 pulpe mari dezosate, fara piele, date prin masina de tocat
- 1 dovlecel zucchini ras
- 1 ceapa mare tocata marunt
- 1 legatura marisoara marar tocat
- 2 oua
- 4 felii de paine inmuiate in apa, scurse de lichid
- 2 cartofi fierti pasati
- 6 catei usturoi (sau dupa gust)
- in caz de nevoie, 1-2 lg pesmet, la mine nu a fost nevoie
Cum am procedat:
- am amestecat toate ingredientele si am format chiftelele
- le-am asezat pe foaie de copt in tava si le-am copt timp de 30’ la 180 gr, caldura sus-jos
Pofta buna!
2 Comments
Pot fi congelate aceste chiftelute? Si daca da, pentru cat timp maxim, va rog?
Multumesc pentru toate retetele minunate de pe acest blog, am si aplicatia si ati devenit astfel singura sursa de inspiratie pentru mesele lui Stefanut (1a4l) ❤️
Buna, da, pot fi congelate, eu prefer sa le congelez pe perioada scurta, maxim 1-2 luni.