Salate baby

Baba ganoush – varianta vegana

martie 25, 2022

E musaaaai sa o incercati! Si sa dublati cantitatile, desigur!😃 Nu am avut tahini si ma bucur tare pentru acest lucru! Deoarece am descoperit ca untul si smantana de caju fac o treaba grozava impreuna si dau vinetelor o dulceata aparte, apreciata de cei mai iubiti pamanteni ai casei.

Ingrediente:

  • 200 gr vinete coapte
  • o lingura smantana de caju Cremshu – Rawckers
  • o lingurita unt de caju raw organic Papamigdal
  • un catel de usturoi dat prin razatoare*
  • cozile de la un fir de ceapa verde, maruntite
  • 3-4 fire de patrunjel, taiate marunt
  • 2 lg zeama lamaie
  • un praf de sare (2+)
  • un varf de cutit seminte de chimen zdrobite (optional)

*Pentru piticii care abia au pasit pe taramul diversificarii, puteti inlocui usturoiul crud cu varianta coapta. Cel crud poate fi iritant gastric

Cum am procedat:

  • cred ca va puteti imagina procedeul ”extrem de complicat” prin care obtinem bunatatea!😃 Cu maxim tact, amestecam toate ingredientele de mai sus!😃 Si gata salata! Musai sa o serviti alaturi de niste legume proaspete! Niste crackersi sunt de asemenea bineveniți! Puteti sa-i incercati pe acestia .

Sa avem copilasi sanatosi!❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.