E musaaaai sa o incercati! Si sa dublati cantitatile, desigur!😃 Nu am avut tahini si ma bucur tare pentru acest lucru! Deoarece am descoperit ca untul si smantana de caju fac o treaba grozava impreuna si dau vinetelor o dulceata aparte, apreciata de cei mai iubiti pamanteni ai casei.
Ingrediente:
- 200 gr vinete coapte
- o lingura smantana de caju Cremshu – Rawckers
- o lingurita unt de caju raw organic Papamigdal
- un catel de usturoi dat prin razatoare*
- cozile de la un fir de ceapa verde, maruntite
- 3-4 fire de patrunjel, taiate marunt
- 2 lg zeama lamaie
- un praf de sare (2+)
- un varf de cutit seminte de chimen zdrobite (optional)
*Pentru piticii care abia au pasit pe taramul diversificarii, puteti inlocui usturoiul crud cu varianta coapta. Cel crud poate fi iritant gastric
Cum am procedat:
- cred ca va puteti imagina procedeul ”extrem de complicat” prin care obtinem bunatatea!😃 Cu maxim tact, amestecam toate ingredientele de mai sus!😃 Si gata salata! Musai sa o serviti alaturi de niste legume proaspete! Niste crackersi sunt de asemenea bineveniți! Puteti sa-i incercati pe acestia .
Sa avem copilasi sanatosi!❤️
No Comments