Am lucrat de acasa, am zis ca macar cina sa o pregatesc ca sa nu mai stau de oale si cratiti cand vine copilul de la scoala. Ultimele saptamani, munca, oale, cratiti, munca…Si pentru ca a venit primavara si in Luxemburg, am profitat si am iesit cu bicicletele. ❤️
Ingrediente:
- 300 gr legume tocate marunt, crude: eu am folosit brocoli, conopida si ceapa rosie
- 1 catel usturoi ras
- 1 lgita curry (optional, se poate omite)
- 100 ml apa
- 125 gr faina tip 550
- 1/2 pachetel de praf de copt BIO
Sos
- 2 rosii rase
- 1/2 mango micut
- 1 catel usturoi ras
Cum am procedat:
- am amestecat legumele impreuna cu restul ingredientelor si, cu mainile usor umede, am format chiftelutele pe care le-am asezat in tava, pe o foaie de copt
- am copt chiftelutele timp de 25′ in cuptorul preincalzit la 190 gr, caldura sus-jos
- apoi, am pregatit sosul: am pus rosiile rase impreuna cu mango si usturoiul maruntite in chopper
- am asezat chiftelute in sos, in tigaie, pe foc mic, cu capac, si am gatit vreo 10′, cat sa se ingroase sosul; am avut grija ca chiftelutele sa fie acoperite de sos
- noi am servit cu un amestec de orez si quinoa
Pofta buna!
No Comments