Dulcegării

Mini carrot cake

februarie 26, 2022

Mini-carrot cake imbracat in hainuta roz de primavara. Soarele e sus pe cer, ziua-ncepe cu speranta! Speranta e cea care ne ramane si ne indruma pasii in viata! Gand bun!

Ingrediente:

  • 50 gr fulgi de ovaz rasniti
  • 1 lgita praf de copt BIO
  • 1/2 lgita scortisoara
  • 1 ou
  • 2 lg lapte vegetal sau animal
  • 2 lgita Dulcisor de la Sweeteria (indulcitor, 3 ani+, optional)
  • 1 morcov mic (50gr) ras mic

Frosting

  • 100 gr iaurt skyr
  • 1 lgita unt de caju (sau alt unt) Papamigdal
  • Optional: 1 vf lgita pudra de zmeura

Cum am procedat:

  • am amestecat faina de ovaz cu praful de copt, scortisoara si indulcitorul (daca il folositi)
  • intr-un bol separat, am amestecat oul cu laptele si am rasturnat peste faina
  • am adaugat si morcovul ras si am omogenizat cu o lingurita
  • am turnat compozitia intr-un vas ramekin uns cu putin ulei de fund si am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos (sau 160 cu ventilatie) timp de 20’
  • dupa racire, l-am scos din vas si l-am imbracat in crema pregatita din iaurtul skyr, untul de caju si pudra de zmeura

Pofta buna!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alice martie 2, 2022 at 6:58 pm

    F gustoasa si usor de facut

    • Reply Sorina martie 3, 2022 at 6:02 am

      Buna, ma bucur ca a fost pe gustul vostru! 🤗

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.