Mini-carrot cake imbracat in hainuta roz de primavara. Soarele e sus pe cer, ziua-ncepe cu speranta! Speranta e cea care ne ramane si ne indruma pasii in viata! Gand bun!
Ingrediente:
- 50 gr fulgi de ovaz rasniti
- 1 lgita praf de copt BIO
- 1/2 lgita scortisoara
- 1 ou
- 2 lg lapte vegetal sau animal
- 2 lgita Dulcisor de la Sweeteria (indulcitor, 3 ani+, optional)
- 1 morcov mic (50gr) ras mic
Frosting
- 100 gr iaurt skyr
- 1 lgita unt de caju (sau alt unt) Papamigdal
- Optional: 1 vf lgita pudra de zmeura
Cum am procedat:
- am amestecat faina de ovaz cu praful de copt, scortisoara si indulcitorul (daca il folositi)
- intr-un bol separat, am amestecat oul cu laptele si am rasturnat peste faina
- am adaugat si morcovul ras si am omogenizat cu o lingurita
- am turnat compozitia intr-un vas ramekin uns cu putin ulei de fund si am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos (sau 160 cu ventilatie) timp de 20’
- dupa racire, l-am scos din vas si l-am imbracat in crema pregatita din iaurtul skyr, untul de caju si pudra de zmeura
Pofta buna!
2 Comments
F gustoasa si usor de facut
Buna, ma bucur ca a fost pe gustul vostru! 🤗