Mereu am mancat andivele in salata, niciodata altfel. Pana cand am dat peste aceasta reteta. Si incercarea aceasta ne-a placut. O supa cremoasa si buna.
Ingrediente:
- 180 gr andive, curatate si scos inima (partea din mijloc)
- 2 cartofi medii
- Putina nucsoara
- Putina sare (2ani+)
- 10 gr zeama de lamaie
- 250 ml supa de pui (sau apa)
- 50 ml smantana lichida (Laptaria cu Caimac)
Cum am procedat:
- am pus andivele si cartofii in vasul thermomix si am setat 5 secunde, viteza 3
- am adaugat nucsoara, zeama de lamaie, supa de pui – 15’ / viteza 1 / 100 gr, fara capacul de protectie
- am adaugat emmental si smantana: viteza 6-10 / 1’
- reteta se poate pregati si clasic, pe foc, apoi pasat cu un blender
Pofta buna!
No Comments