Salate baby

Pesto vegan

februarie 11, 2022

Am încercat zilele trecute Parmeshu-ul celor de la Rawckers si asa cum bănuiam, a fost pe gustul meu. De la prima degustare l-am si văzut potrivit in nelipsitul meu pesto de busuioc. Si nu m-am înșelat!

Ingrediente:

  • 2 buchete de busuioc proaspăt de la Lidl
  • 30 ml ulei de masline presat la rece
  • zeama de la o jumătate de lamaie bio
  • 50 gr muguri de pin
  • 2 lingurițe Parmeshu, Rawckers (2+, întrucât conține sare)

Cum am procedat:

  • am desprins frunzele de busuioc si le-am spălat bine. Odata uscate in storcatorul de la Tupperware, le-am transferat împreuna cu restul ingredientelor in chopper. Vrum-vrum si gata pestoshu-ul!
  • întrucât parmezanul vegetal al celor de la Rawckers conține si usturoi, nu am mai adaugat usturoi separat in pesto. Dacă voi simțiți nevoia de un gust mai pronunțat de usturoi, puteti sa-l adăugați. As merge pe varianta coaptă sau granule pentru copilașii mici (crud, poate fi iritant gastric pentru aceștia).

Sa avem copilași sanatosi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.