Ei, dar frigaruile acestea, pe langa faptul ca arata bine, stiti cum sunt in combinatie cu untul ala de caju si capsuni? Delicioase! Am facut pentru Mara, dar m-a impins pacatul sa gust si nu m-am mai oprit. A trebuit sa fac inca vreo 3 portii, mai ales ca si tata e fan banana.
Ingrediente: (1 portie)
- 1 banana mica feliata
- unt de caju (eu am folosit Capjune de la Papamigdal, dar merge orice unt de oleaginoase)
- cativa fulgi se cocos fini
- un amestec de fistic, seminte de canepa (puteti alege ce topping va place)
- betisoare/furculite (eu le folosesc des, ii dau Marei la scoala ca sa poata manca usor fructele taiate)
Cum am procedat:
- am uns fiecare feliuta de banana cu unt de caju si am presarat cativa fulgi de cocos
- am imbinat 3-4 feliute astfel pregatite si am infipt un betisor in turnulet
- am trecut turnuletul/frigaruia prin amestecul de fistic si seminte de canepa
- Mara va servi frigaruile cu iaurt
Pofta buna!
No Comments