Habar nu am de ce mi-a venit sa ii zic asa. Nuccola, hai, treaca-mearga, dar bambola?!😆…Mai e saptamana asta de facut pachetele si urmeaza o saptamana de vacanta. Iuhuuuuuuuu, macar ne putem trezi mai tarziu cu 1h.
Ingrediente: (forma de 15x15cm)
- 160 gr nuci macinate
- 3 oua mari
- 40 gr indulcitor Dulcisor by Sweeteria (3ani+)
- 30 gr sirop de curmale (sau miere bio certificata, 1an+)
- 40 gr ulei de nuci presat la rece (sau alt ulei de calitate cu gust neutru: rapita, cocos, floarea soarelui)
- 80gr faina de grau 550
- 1 lgita praf de copt bio
Cum am procedat:
- am amestecat ouale impreuna cu dulcisorul si mierea
- am adaugat uleiul si am omogenizat, apoi apoi nucile, faina si praful de copt; am folosit lingura
- am tapetat o forma de cuptor (15x15cm) cu hartie de copt si am copt timp de 30-35’ in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos
Pofta buna!
No Comments