Dulcegării

Nuccola bambola

februarie 7, 2022

Habar nu am de ce mi-a venit sa ii zic asa. Nuccola, hai, treaca-mearga, dar bambola?!😆…Mai e saptamana asta de facut pachetele si urmeaza o saptamana de vacanta. Iuhuuuuuuuu, macar ne putem trezi mai tarziu cu 1h.

Ingrediente: (forma de 15x15cm)

  • 160 gr nuci macinate
  • 3 oua mari
  • 40 gr indulcitor Dulcisor by Sweeteria (3ani+)
  • 30 gr sirop de curmale (sau miere bio certificata, 1an+)
  • 40 gr ulei de nuci presat la rece (sau alt ulei de calitate cu gust neutru: rapita, cocos, floarea soarelui)
  • 80gr faina de grau 550
  • 1 lgita praf de copt bio

Cum am procedat:

  • am amestecat ouale impreuna cu dulcisorul si mierea
  • am adaugat uleiul si am omogenizat, apoi apoi nucile, faina si praful de copt; am folosit lingura
  • am tapetat o forma de cuptor (15x15cm) cu hartie de copt si am copt timp de 30-35’ in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.