Supele se fac usor, nu sunt pretentioase, “arunci” in ele ce ramane prin frigider, legume incepute, ramase de pe la alte mancaruri. In plus, nutritive si gustoase. Noi ne-am indragostit de supa de rosii coapte si linte.
Ingrediente:
- 400 gr rosii cherry
- 1 ceapa rosie
- 1/2 capatana usturoi
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceasca de linte hidratata 2h
- 1/2 lgita chimen pudra
- 1 lgita oregano
- 2-3 lg smantana de cocos
Cum am procedat:
- am pus rosiile, ceapa taiata in doua, ardeiul taiat in doua, fara seminte, si usturoiul in coaja la copt, 45’ la 200 gr, caldura sus jos
- lintea am fiert-o cca 17’
- dupa, am pus ingredientele intr-un blender (usturoiul l-am scos din coaja 🙈) si am pasat
- am pus din nou supa pe foc si am gatit 3-4’ cat sa dea intr-un clocot
- am servit cu smantana de cocos si crutoane
Pofta buna!
2 Comments
Hello. Doar 2 h se hidrateaza lintea? Nu ar trebui mai mult?
Buna! Se hidrateaza minim 2h, o poti hidrata si mai mult, la mine timpul a fost limitat, dar 2h e suficient.