De cand am mancat-o, mi-a ramas intiparita in minte. E o supa pe care o mananci o data, dar nu o uiti niciodata. E plina de legume, e o gradinta intreaga, si se poate servi cu ou, carne sau pur simplu fara nicio proteina. Oricum, as alege-o, nu ramane niciodata nimic in farfurie. 🥰 Iar la cina de aseara, nu le-a ramans nici alor mei.
Ingrediente: (cca 3 portii)
- 1/2 ceapa alba
- 2 catei usturoi
- 20 gr ulei de masline extravirgin
- 350 gr ciuperci brune feliate
- 1 morcov feliat
- 4-5 buchetele de brocoli
- 1/2 dovlecel zucchini cuburi
- 8-10 porumb tanar
- 900 ml supa de pui (sau supa de oase, supa de legume; merge si cu apa, dar va avea gust diferit)
- 125 gr paste tip noodles (gen soba)
- Pentru servit: 3 oua, 2 fire ceapa verde, germeni de brocoli, sfecla rosie, alfa (la alegere, optional)
Cum am procedat:
- am tocat marunt ceapa si am ras usturoiul, dupa care le-am inabusi in ulei si cca 50 ml de supa
- am adaugat legumele si restul de supa si am lasat pe foc, mediu, cca 15-20’
- separat, am pus pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, la mine, fix 5’, dupa care am scurs pastele bine de apa
- am pus in farfurii pastele si am adaugat peste ele supa si legumele
- am servit cu ceapa verde, cate 1 ou, germeni; parintii cu sos de soia 🙈
- in varianta Ninja, am pregatit prima data supa, am pus la fiert 800 gr de bucati de pui cu os (gaturi, aripi, spate), 1 morcov, o ceapa si o bucata de telina, functia presiune, 30’, natural release
- dupa, am sotat in ulei si 50 ml de supa ceapa si usturoiul, am adaugat legumele si restul de supa si am gatit pe functia presiune timp de 6’, eliberare rapida a presiunii
- separat, am pus pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, la mine, fix 5’, dupa care am scurs pastele bine de apa
- am pus in farfurii pastele si am adaugat peste ele supa si legumele
- am servit cu ceapa verde, cate 1 ou, germeni; parintii cu sos de soia
Pofta buna!
No Comments