Madeleine, scoici, mini-briose sau cum vreti sa le spuneti, sunt pufoase, dragalase si, in plus, vegane. Nu au lactate animale (desi puteti folosi ce lapte doriti) si nici ou.
Ingrediente: (16 buc)
- 100 gr faina 550
- 25 gr faina de migdale
- 125 ml lapte de cocos
- 45 ml ulei de rapita presat la rece
- sucul de la 1/2 clementina
- 1 lgita praf de copt BIO
- 1-2 lgite miere bio certificata (1an+) sau sirop de curmale / eu am pus 20 gr Dulcisor de la Sweeteria
- un praf de sare (2ani+)
Cum am procedat:
- intr-un bol, am amestecat toate ingredientele si le-am lasat la frigider 30’
- intre timp, am preincalzit cuptorul la 180 gr, caldura sus-jos
- am scos compozitia din frgider si am asezat-o ij formele de copt
- am copt prajituricile timp de 20’
Pofta buna!
No Comments