Patiserie

Chec aperitiv colorat

decembrie 21, 2021

Sunt cateva magazine romanesti in Luxembourg, dar unul imi place in mod deosebit. Are doar produse de calitate, produse cu gust. De cand l-au deschis, am devenit clienti fideli. Uite asa, pot gusta si eu produsele mult recomandate de mamicile din grup. Simt ca-s acasa. Da. ❤️

Ingrediente:

  • 200 gr iaurt grecesc cocos
  • 100 gr maizena (faina de porumb pentru patiserie)
  • 3 oua
  • 1 pachetel (17gr) praf de copt BIO
  • Topping la alegere; eu am folosit ardei gras colorat, masline, sunculita de la Szekely

Cum am procedat:

  • am amestecat iaurtul impreuna cu ouale
  • am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat cu o spatula, fara sa insist
  • am adaugat ardeii tocati, sunculita taiata cubulete cu toppingul tocat cubulete
  • am turnat aluatul inntaca si am copt timp de 40’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos

Ps. Puteti inlocui iaurtul cu cel grecesc animal sau cu skyr (reteta originala).
Eu am folosit un produs de la Szekely, are un continut de sare de 1.5% la 100 gr, in rest, ingredientele foarte curate.


Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.