Sunt cateva magazine romanesti in Luxembourg, dar unul imi place in mod deosebit. Are doar produse de calitate, produse cu gust. De cand l-au deschis, am devenit clienti fideli. Uite asa, pot gusta si eu produsele mult recomandate de mamicile din grup. Simt ca-s acasa. Da. ❤️
Ingrediente:
- 200 gr iaurt grecesc cocos
- 100 gr maizena (faina de porumb pentru patiserie)
- 3 oua
- 1 pachetel (17gr) praf de copt BIO
- Topping la alegere; eu am folosit ardei gras colorat, masline, sunculita de la Szekely
Cum am procedat:
- am amestecat iaurtul impreuna cu ouale
- am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat cu o spatula, fara sa insist
- am adaugat ardeii tocati, sunculita taiata cubulete cu toppingul tocat cubulete
- am turnat aluatul inntaca si am copt timp de 40’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
Ps. Puteti inlocui iaurtul cu cel grecesc animal sau cu skyr (reteta originala).
Eu am folosit un produs de la Szekely, are un continut de sare de 1.5% la 100 gr, in rest, ingredientele foarte curate.
Pofta buna!
No Comments