Carne, pește sau fructe de mare

Aripioare în crustă de migdale și usturoi

decembrie 21, 2021

Dintre toate partile de la pui, aripioarele imi plac cel mai mult. Cand Mara a spus ca vrea sa manance aripioare precum o fetita dintr-o carte pe care o citeam, mi-am zis ca am dat lovitura. Da’ de unde…😂! A vrut pana le-a vazut in farfurie…no’ bine, am mancat noi!

Ingrediente: (toata familia)

  • 500 gr aripioare (jumatati)
  • 80 gr migdale rasnite
  • 2 lgite pudra de usturoi
  • 1 praf de sare

Cum am procedat:

  • aripioarele spalate le-am trecut si imbracat in amestecut de migdale, sare si usturoi
  • le-am asezat in tava si le-am copt la 190 gr 50’
  • dupa 30’, le-am intors
  • am servit cu salata

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.