Taca-paca, unul dupa altul, fuga in burtica sa nu ramana nimic. Cornuletele rapide cu faina de migdale, bune tare. 😃
Ingrediente:
- 80gr faina spelt 650
- 60 gr faina migdale
- 20 gr roscova
- 40 gr ulei de cocos lichid
- 3-4 lg lapte cocos (in fct de aluat)
- 3 lg sirop de curmale
- putina scortisoara
Cum am procedat:
- am amestecat intr-un bol toate ingredientele pana cand am omogenizat
- am impartit aluatul in 20 bilute pe care le-am modelat cu mainile sub forma de cornulete/semiluna, le-am aplatizat usor si le-am asezat in tava de copt
- am copt cornuletele timp de 15′ in cuptorul preincalzit la 200gr
- dupa ce le-am scos din cuptor, le-am imbibat bine in faina de cocos
Pofta buna!
2 Comments
Buna, faina de cocos se poate manca asa cruda sau trebuie tratata termic? Ma refer la faptul ca ai dat cornuletele prin faina de cocos. Multumesc!
Da, e practic nuca de cocos uscata si rasnita. Nuca de cocos se mananca si cruda, spre deosebire de grau sau ovaz.