Dulcegării

Cornulețe rapide cu migdale

decembrie 13, 2021

Taca-paca, unul dupa altul, fuga in burtica sa nu ramana nimic. Cornuletele rapide cu faina de migdale, bune tare. 😃

Ingrediente:

  • 80gr faina spelt 650
  • 60 gr faina migdale
  • 20 gr roscova
  • 40 gr ulei de cocos lichid
  • 3-4 lg lapte cocos (in fct de aluat)
  • 3 lg sirop de curmale
  • putina scortisoara

Cum am procedat:

  • am amestecat intr-un bol toate ingredientele pana cand am omogenizat
  • am impartit aluatul in 20 bilute pe care le-am modelat cu mainile sub forma de cornulete/semiluna, le-am aplatizat usor si le-am asezat in tava de copt
  • am copt cornuletele timp de 15′ in cuptorul preincalzit la 200gr
  • dupa ce le-am scos din cuptor, le-am imbibat bine in faina de cocos

Pofta buna!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bogdana ianuarie 3, 2022 at 7:37 am

    Buna, faina de cocos se poate manca asa cruda sau trebuie tratata termic? Ma refer la faptul ca ai dat cornuletele prin faina de cocos. Multumesc!

    • Reply Sorina ianuarie 3, 2022 at 5:35 pm

      Da, e practic nuca de cocos uscata si rasnita. Nuca de cocos se mananca si cruda, spre deosebire de grau sau ovaz.

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.