Cred ca sunt unele dintre cele mai bune vafe, tomnatice, aromate, crocante la exterior si pufosele la interior, cu branza gorogonzola (2ani+) si pere. Reteta era cu bagat la cuptor, bla-bla, dar mi s-a parut mai scurt drumul cu Breville, mai ales ca-s doar 4.
Ingrediente:
- 75 gr faina grau spelt 630/650
- 1 lgita praf de copt
- 75 ml lapte integral animal sau vegetal
- 15 ml ulei de rapita presat la rece
- 2 oua
- 40 gr gorgonzola dulce (2ani+) sau branza de vaci proaspata
- 1 para mai tare (nu moale sau foarte coapta)
- 30 gr nuci maruntite (rasnite pentry copilasii mici)
Cum am procedat:
- am amestecat ouale cu laptele, uleiul
- am adaugat faina si praful de copt
- la final, am incorporat branza si nucile maruntite si para taiata cubulete
- am copt in aparul preincalzit 5’ conform instructiunilor aparatului
Pofta buna!
No Comments