Un sot care sa coaca ingredientul principal, cartoful dulce, putin parmezan, astea-s buletele. Sunt moi si delicate in interior, usor crocante in exterior.
Ingrediente:
- 1 cartof mare dulce copt in coaja (45’ la 190 grade)
- 75 gr parmezan (sau fulgi drojdie inactiva)
Crusta
- 3-4 lg faina porumb
- 1 lg parmezan (sau fulgi de drojdie inactiva)
- 2 lgite oregano
- 3 lgite fulgi de ceapa
- 1 lgita seminte de canepa
Cum am procedat:
- am pasat cartoful cu o furculita si l-am amestecat cu parmezanul
- am format chiftelultele si le-am dat prin amestecul de malai, parmezan, seminte, oregano si fulgi de ceapa
- am copt buletele in multicookerul Ninja, AC, timp de 15’
- la cuptor, in tava de copt, cuptor preincalzit la 200 gr, timp de 20’
- nu isi vor modifica mult textura, dar crusta va fi usor crocanta.
Pofta buna!
No Comments