Cereale, pseudocereale și derivate

Brioșele ”mic dejun”

decembrie 1, 2021

6 briosele pline de curaj s-au avantat pe masa noastra, dar surpriza…s-au mancat!
Noi cu drag va invitam, haideti sa le incercati, cu drag o sa le papati!
Nu au ele gluten sau lactate, dar, va spun, sunt deja devorate! 😁

Ingrediente: (12 mini briose sau 6 briose normala)

  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 3 gr praf de copt bio
  • 1 banana bine coapta
  • 1 ou
  • 20 ml lapte integral animal sau vegetal
  • 15 gr unt de caju (sau alt unt de oleaginoase)

Cum am procedat:

  • intr-un recipient, am pasat banana cu furculita si am amestecat-o impreuna cu celelalte ingrediente
  • am asezat amestecul in forma de copt si am copt timp de 15-20′ in cuptorul preincalzit la 180grade, caldura sus-jos

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.