Fulgi de ovaz, fructe, branzica, nuci!! Mmm, un meniu echilibrat😊. Si atat de potrivit pentru un start fantastic de zi a toddler-ului din dotare❤️. Culmea, mai e si bun tare.
Ingrediente:
- 3 lg fulgi de ovaz
- 1 lg fulgi de cocos
- 1 curmala
- 100 ml apa (sau 100 apa+ 1 lingurita smantana cocos sau lapte cocos)
- 1 lingura mascarpone (branzica de capra in caz de aplv si inghetata sau Branzica de caju, in caz de aplv, aplc si intoleranta la lactoza-IL)
- 1 piersica
- fulgi de migdale (au taiat subtire 3 migdale)
Cum am procedat:
- am pus la fiert fulgii de ovaz in 100 ml apa cu o lingurita smantana de cocos si o curmala maruntita -5′. La sfarsit am adaugat si fulgii de cocos. Pot fi folositi ca atare sau pot fi pusi intr-o forma ceramica si bagati la cuptor. Mi se pare ca-s mai gustosi asa🙈
- am spalat bine piersica, am taiat-o in jumatate, am scos samburele si am pus-o in cuptor 15′
- m-am bucurat impreuna cu nazdravanul meu de piersica decojita, asezata pe culcusul din fulgi si alintata cu o lingura de mascarpone, peste care am presarat niste fulgi de migdale❤️Si da, niste afine de padure😊
📌 In cazul copilasilor cu aplv, se renunta la mascarpone. Aceasta se poate inlocui cu Branzica de capra, inghetata din fructe (fara lactate) sau cu fructe proaspete. Daca aplv e însoțită de intoleranta la lactoza, se înlocuiește mascarpone cu inghetata sau branzica de caju😊
6 Comments
Super deliciosi!! ❤️ Vor intra cu siguranta in mic dejunul intregii familii!!
Suuuper!!Ma bucura muuult ca va plac!!❤️
Ce marca de mascarpone folosiți?
Heey, Alina. Ultima data am folosit Galbani😊.
Ne-a placut tare mult. Bebe a papat cu sos de capsuni, mami cu dulceata de capsuni 🙂 Felicitari! Asteptam cat mai multe retete.
Ma bucur tare mult, Cristina😘. Sa va fie de bine❤️❤️