O cina pe repede inainte care sa fie gustoasa, nutritiva si placuta ochiului celor doi critici culinari ai mei. Grea viata, dar frumoasa, imi place sa gatesc! 🙂 Soooooo, naut din asta rosu, cum zice cea mica.
Ingrediente:
- 300 gr naut prefiert (se hidrateaza peste noapte si fierbe, eu am folosit in borcan BIO, naut, apa si sare, am spalat bine nautul inainte de a-l gati)
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 1 lg ulei de masline presat la rece
- 1/ardei gras
- 2 rosii mari rase
- 1/2 lgita cimbru uscat
- cateva masline tocate
- 50 gr branza feta de capra
- patrunjel pentru servit
Cum am procedat:
- am tocat ceapa si usturoiul in chopper si le-am inabusit in putina apa si ulei de masline
- am adaugat maslinele, ardeiul gras tocat si nautul, plus cca 50 ml de apa si am gatit cu capac la foc mic vreo 15′
- am adaugat rosiile date pe razatoare si am gatit in continuare inca 10′ sau pana cand scade lichidul
- la final, am adaugat feta taiata cuburi si am servit cu patrunjel proaspat tocat
Nu uitati, copilasilor mici li se ofera nautul aplatizat cu furculita.
Pofta buna!
No Comments