O banana bread cu 5 ingrediente. O banana bread care se taie chiar fiind calduta si ramane la fel de pufoasa. O banana bread fara lactate. O banana bread din care mai este mai putin de jumatate…😳imediat dupa ce am taiat-o. Asa ceva…
Ingrediente:
- 280 gr bananna pasata cu furculita
- 2 oua
- 100 gr unt de alune de padure (sau alt unt de oleaginoase)
- 150 gr faina grau spelt 630/650
- 30 gr pudra de roscove
- 11 gr praf de copt BIO
Cum am procedat:
- am amestecat bananele pasate cu furculita impreuna cu ouale si untul de alune de padure
- am adaugat faina, pudra de roscove si praful de copt si am omogenizat usor cu o lingura
- am turnat compozitia in tava de copt si am copt banana bread in cuptorul bine preincalzit la 160 grade, caldura sus-jos, timp de 45’
- am lasat sa se racoreasca vreo cateva minute si am feliat usor cu un cutit bine ascutit
Pofta buna!
No Comments