Dulcegării

Brioșe americane cu crumble

noiembrie 20, 2021

Am descoperit Sweeteria si cred ca putem si noi indulci olecuta mai mult, dar sanatos preparatele. Fetita mea are aproape 5 ani, inca prefera “saratul” “dulcelui”, prefer sa ii dau pace. Cum noi gatim pentru toata familia, fara diferente, e timpul sa ii fac tatalui care a rezistat cu stoicism 5 ani, preparate mai dulci…asa cum e el obisnuit. ☺️

Ingrediente: (4 briose medii)

  • 1 ou
  • 50 gr applesauce
  • 2 lgite Dulcisor by Sweeteria (optional, 3ani+)
  • 100 gr iaurt cocos (sau iaurt natural din lv)
  • 60 gr faina hrisca
  • 15 gr pudra de roscove
  • 2 lg sirop de curmale
  • 5 gr praf de copt BIO
  • 1 vf lgita vanilie pudra

Crumble

  • 30 gr faina de migdale
  • 30 gr faina de porumb (maismehl, nu malai, faina fina de porumb pentru patiserie – raioanele pentru produse fara gluten / orice alta faina)
  • 20 gr ulei de rapita presat la rece
  • 1 lgita Dulcisor by Sweeteria (optional, 3 ani+)

Cum am procedat:

  • intr-un castron, am amestecat oul impreuna siropul de curmale, iaurtul si applesauce-ul
  • am adaugat si restul de ingrediente si am omogenizat
  • intr-un alt castronel, am amestecat ingredientele pentru crumble cu degetele, dar doar cat sa obtin un aluat nisipos
  • am impartit compozitia de briose in 4 forme, iar deasupra am asezat firimituri de crumble
  • am copt briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos, timp de 30’
  • am servit cu fructe proaspete

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.