Banana bread e o prajitura clasica. Cred ca putine mame nu au incercat in decursul calatoriei pe taramul diversificarii o banana bread. Recunosc, multumita copilei, am facut si eu prima data in viata mea, iar de atunci, am experimentat multe retete. Astazi, Ileana ne ademeneste cu o banana bread cu fistic. Trebuie incercata si aceasta, caci banana bread nu poate fi decat delicioasa!
Ingrediente
- 1 banana pasata(120gr)
- 25gr faina de cocos
- 1 varf cutit bicarbonat de sodiu fara aluminiu
- 1varf de cutit praf de copt BIO
- 1 lingurita ulei cocos BIO extra virgin
- 1 lingurita unt de arahide
- ½ lingurita amestec de condiment :nucsoara , scortisoara , cardamon , ghimbir
- 1’ou’ de in – 1lingurita de in rasnit si hidratat în 3 linguri de apa
- 3 linguri fistic maruntit
Cum am procedat :
- Am amestecate pe rand toate ingredientele dupa care am pus 160grade 20-30’ minute sau pana trece testul scobitorii.(Am folosit forma de chec mica -circa 10 felli au iesit )
No Comments