Folosesc des marul in supe, imi place gustul usor dulceag pe care i-l da acesteia, cremozitatea. Mara e si mai bucuroasa. Daca ii spun ca e cu mar, iuhuuuu, mananca orice. E int-o faza in care ar manca doar mere.
Ingrediente: (2 portii)
- 200 gr naut fiert
- 250 gr conopida
- 1 mar mic
- 1 ceapa medie
- 2 catei usturoi
- 1 lg ulei de masline
- 100 gr crema de cocos / smantana lichida (vegetala sau animala)
Cum am procedat:
- am pus toate legumele tocate/cuburi intr-un vas si am acoperit cu apa, am lasat sa fiarba sub capac pana cand s-au inmuiat
- am adaugat nautul fiert, crema de cocos, uleiul si vjjjjj-vjjjj
- mama, adica eu, am servit cu naut copt (30′ in cuptorul preincalzit la 180gr, la jumatatea timpului, am zgaltait tavita pe care erau asezate boabele)
- Mara a servit cu seminte de canepa si crutoane
Pofta buna!
No Comments