E dulceaga si usor usturoiata, aromata si placuta de copil. A mancat si vreo 2 bucatele de peste, lucru care m-a bucurat nespus. E o alegere buna pentru pranz sau cina acum, in anotimul asta ploios si rece.
Ingrediente: (2-3 portii)
- 500 gr cartof dulce
- 1 ceapa mica
- Cca 300 ml apa/supa de pui
- 2 lg ulei se masline extravirgin
- 150 ml lapte cocos
- Un praf de sare (2ani+)
- Aprox 30-50 gr somon pt Mara si cate 200 pt mama si tata
- 200 gr rosii cherry
- 1/2 capatana a usturoi (sau dupa gust)
Cum am procedat:
- cartofii taiati cubulete si ceapa tocata le-am pus la fiert in cei 300 ml apa, cu capac (apa cat sa acopere cartofii)
- intre timp, am copt rosiile si usturoiul (in coaja) in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 30’-35’
- in ultimele 20’, am adaugat somonul in cuptor
- odata fierti cartofii si ceapa, am adaugat laptele, praful de sare, uleiul, usturoiul si vjjjjjj-vjjjj
- noi am servit cu rosii coapte, somon, seminte de canepa.
Pofta buna!
No Comments