Legume și leguminoase

Chifteluțe de dovlecel în crustă

noiembrie 2, 2021

Un dovlecel tras printr-un inel dorea si el neaparat sa fie mancat

Eu l-am ascultat si cu drag l-am preparat pentru-a mea pitica.

Ingrediente:

  • 1 dovlecel mediu mare ras si scurs de lichid (stors)
  • 1 ou mediu
  • 3 lg rase faina de naut (in fct de textura/umiditatea dovlecelului)
  • 1 lg fulgi de ceapa
  • 50 gr cas de oi dulce
  • crusta: 1 lg za’atar (sau alte condimente), 4-5 lg pesmet (cu sau fara gluten)

Cum am procedat:

  • intr-un bol, am amestecat dovlecelul, faina, oul, fulgii de ceapa si casul faramitat
  • am format chiftelutele si le-am dat prin amestecul de pesmet si za’atar
  • am copt chiftelutele la cuptor, 200 gr, caldura sus-jos, timp de 15’-18’

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.