De Craciun sau Anul Nou, cel putin la noi, se mananca traditionala deja salata de boeuf. Bine, impropriu numita de boeuf (vita), caci mama nu a facut niciodata aceasta salata cu carne de vita. Pui sau curcan. La fel si eu. Dar tot de boeuf ii spun, nah, asa o stiu, asa ii spun, doar nu oi spune eu altfel. Promit, daca o fac cu peste, ii schimb denumirea. 😃😃
Ingrediente:
- 500 gr piept de pui
- 4 morcovi mari
- 2 bucati pastarnac
- 1 bucata telina
- 6 -7 cartofi medii
- 5 castraveti murati (desarati, 2 ani+)
- maioneza baby-prietenoasa, reteta de aici
Cum am procedat:
- am curatat legumele (morcovi, telina, pastarnac) si le-am pus la fiert
- am fiert cartofii in coaja in alta oala
- intr-o alta oala, am pus si carnea la fiert
- odata fierte legumele si puiul, am curatat cartofii si am taiat cubulete toate ingredientele, am adaugat maioneza pregatita si am amestecat cu pofta
Pofta buna!
No Comments