Dulcegării

Pătrățele moi

octombrie 30, 2021

Cand e weekend, dar si inceput de vacanta, parca totul pare mai frumos. Mai usor, mai roz, mai de poveste sau cum vreti, dar m-am trezit cu asa un chef de dimineata! As putea face doua torturi, 3 oale de sarmale, curatenie si la vecini…Doamne, glumesc! Nu as face nimic! 😄

Ingrediente:

  • 30 gr faina de migdale
  • 20 gr faina de ovaz
  • 3 gr praf de copt BIO
  • 1 prafulet vanilie pudra
  • 1 ou
  • 50 gr gem/piure de mar
  • 10 ml lapte de cocos
  • 1 lgita fistic macinat
  • 1 lgita fulgi de migdale

Cum am procedat:

  • am preincalzit cuptorul la 180 gr, caldura sus-jos, si am pregatit un vas de copt mic (10x5cm)
  • intr-un bol, am amestecat ingredientele solide (fainuri, vanilie, praf de copt, fistic si fulgi de migdale)
  • le-am adaugat si pe cele lichide si am omogenizat cu o lingura
  • am rasturnat compozitia in tavita pregatita si am copt timp de 20’ in cuptorul preincalzit

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.