Cand e weekend, dar si inceput de vacanta, parca totul pare mai frumos. Mai usor, mai roz, mai de poveste sau cum vreti, dar m-am trezit cu asa un chef de dimineata! As putea face doua torturi, 3 oale de sarmale, curatenie si la vecini…Doamne, glumesc! Nu as face nimic! 😄
Ingrediente:
- 30 gr faina de migdale
- 20 gr faina de ovaz
- 3 gr praf de copt BIO
- 1 prafulet vanilie pudra
- 1 ou
- 50 gr gem/piure de mar
- 10 ml lapte de cocos
- 1 lgita fistic macinat
- 1 lgita fulgi de migdale
Cum am procedat:
- am preincalzit cuptorul la 180 gr, caldura sus-jos, si am pregatit un vas de copt mic (10x5cm)
- intr-un bol, am amestecat ingredientele solide (fainuri, vanilie, praf de copt, fistic si fulgi de migdale)
- le-am adaugat si pe cele lichide si am omogenizat cu o lingura
- am rasturnat compozitia in tavita pregatita si am copt timp de 20’ in cuptorul preincalzit
Pofta buna!
No Comments