Mi se pare interesat acest șnitel ca și gust și textură, și este fără majoritatea alergenilor, deci îmi place și mai mult.
Ingrediente:
- piept de pui feliat (eu am preparat pentru toată familia, pentru 2 zile, deci am folosit un piept de pui întreg)
- 1 iaurt vegetal (eu am folosit de migdale; dacă nu vă interesează mult absorbția fierului, puteți să folosiți și iaurt animal)
- 2 pumni făină de soriz (puteți să folosiți și alte făinuri fără gluten, dar mie cea de soriz îmi place pentru că face preparatele puțin mai crocante)
- condimente: eu am folosit sare (2+) și pudră de usturoi (ambele adăugate în iaurt)
Cum am procedat:
- am trecut bine fiecare felie de piept de pui prin iaurt și ulterior prin făina de soriz
- am așezat fiecare felie în tavă, pe hârtie de copt
- am copt (în cuptorul preîncălzit) la 130 de grade pentru 30 de minute (fără ventilație) – devin ușor aurii
- noi am servit cu o salată de crudități asezonată cu suc de lămâie și ulei de nucă
No Comments