Cereale, pseudocereale și derivate

Paste albe

octombrie 7, 2021

Pentru paste nu imi trebuie mult de lucru, iar in plus, pastele se mananca dinainte de a le gati. Am ajuns sa le ascund, ar manca paste crude daca as lasa-o. Am ales o varianta rapida si simpla pentru cina, fara multe pregatiri sau ingrediente.

Ingrediente:

  • o manuta de paste lungi (cu sau fara gluten)
  • 2 lg de smantana (sau o smantana vegetala – cocos, ovaz)
  • 1 catel de usturoi ras
  • cateva ciuperci brune feliate
  • patrunjel proaspat tocat

Cum am procedat:

  • am fiert pastele conform indicatiilor de pe pachet
  • in acest timp, am feliat ciupercile si le-am copt in tigaia fara ulei cateva minute, pana raman fara lichidul lasat de ele
  • am scurs pastele si le-am spalat cu apa rece
  • am amestecat pastele cu smantana, usturoiul ras si feliile de ciuperci, adaugand patrunjel proaspat tocat deasupra

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.