Este #faraou, #faralactate si #faragluten. Ca sa inchei descrierea, va trebuie 2-3’ sa pregatiti aluatul, si alte 15’ ca sa il coaceti. Destul de rapid? Eu zic ca da.
Ingrediente: (1 portie)
- 50 gr unt de caju (sau alt unt de nuci/oleaginoase)
- 25 gr lapte de cocos (sau alt lapte)
- 10 gr faina de ovaz (sau alta faina)
- 10 gr pudra de roscove
- 2 lgite sirop de curmale (optional)
- 0.5 lgita praf de copt BIO
- 2-3 nuci maruntite/rasnite
Cum am procedat:
- intr-un castronel, am amestecat toate ingredientele; obtineti un aluat vartos, deloc lichid, solid aproape
- se aseaza aluatul intr-o forma mica de ramekin si se adauga deasupra nucile rasnite; in fct de vasul folosit, aceasta se poate unge cu putin ulei
- se coace in cuptorul preincalzit la 180 gr, timp de 15’
Pofta buna!
No Comments