Dulce si cremoasa, matasoasa, buna ca ziua calda de primavara tarzie, scaldata de soare si aducatoare de burtici fericite. Fix asa as caracteriza-o. Eu am pregatit supa pentru copil, dar unul dintre adulti a fost mai fericit decat copilul. E clar ca vom repeta reteta pentru ca a devenit top-priority :).
Ingrediente (2 portii):
- 2 pastarnaci marisori
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa medie
- 4 catei de usturoi
- 1/2 mar rosu mare
- 250 ml apa pentru fiert
- 200 gr smantana lichida Laptaria cu caimac
- 100 ml lapte integral
- 2 lg ulei de masline
Cum am procedat:
- am pus in blender pastarnacul, morcovul, ceapa, usturoiul si marul si le-am maruntit (ca sa fiarba mai repede :p)
- am adaugat apa peste ele si cele 2 lg de ulei de masline si le-am fiert cca 15-17′, cu capac
- am adaugat smantana lichida, laptele si cu blenderul, vjjjjjjj-vjjjjjjjj; adaugati laptele in fct de cat doriti supa de subtire, nu tot odata
- am servit cu bucatele de mar, patrunjel proaspat, crutoane
Pofta buna!
No Comments