A mancat si copila mea carne. Daaaa, si cat a mancat! O pulpita/copanel si jumatate de aripioara. Cat pentru o luna :p…Ca dupa aia nu a mai pus gura pe carne. Dar eu vad luminita de la captatul tunelului. Suntem pe drumul cel bun.
Ingrediente (4-5 portii)
- 6 copanele de pui
- 6 aripi de pui
- 200 ml suc de mere
- 1/2 capatana de usturoi
- 1/2 ceapa alba
- 2 lg de ulei
- 1 praf de sare (2ani+)
Cum am procedat:
- am asezat carnea curatata si spalata intr-o tigaie ce se poate introduce la cuptor
- am ras jumatate din cateii de usturoi, iar pe ceilalti i-am feliat; ceapa am tocat-o solzisori
- am adaugat ceapa si feliile de usturoi printre bucatile de carne si am turnat deasupra sosul pregatit din suc de mere, usturoi ras, ulei si praful de sare (omiteti sarea sub varsta de 2 ani)
- am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 50′
- in ultimele 10′, am copt fara capac, pe functia grill
- noi am servit cu salata de varza proaspata
Pofta buna!
No Comments