Carne, pește sau fructe de mare

Somon cu sos de muștar și mămăliguță

octombrie 1, 2022

Avem peste in meniu de 3-4 ori pe saptamana, somon, peste alb sau creveti…Copilul a inceput a manca oarecum carne, iar pestele e cel mai usor acceptat. Nu in cantitati prea mari, dar acceptat. Mai are inca mari reticente cand e vorba despre carne, dar nu refuza fara sa priveasca cum facea inainte. Cel putin la peste.

Ingrediente:

  • o bucatica somon salbatic
  • 1 lg sos de mustar cu miere bio (eu cumpar din Delhaize/Mega Image, 3 ani+)
  • 2 lg iaurt grecesc
  • putina sare (2ani+)
  • mamaliguta, reteta aici

Cum am procedat:

  • am spalat somonul si l-am uscat cu un servetel si am adaugat un praf de sare
  • l-am asezat pe foaie de copt si am gatit la Ninja Foodie, functia grill, 12’
  • am amestecat iaurtul impreuna cu sosul de mustar
  • am servit cu mamaliguta, sosul de mustare adaugat peste peste si salata

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.