Avem peste in meniu de 3-4 ori pe saptamana, somon, peste alb sau creveti…Copilul a inceput a manca oarecum carne, iar pestele e cel mai usor acceptat. Nu in cantitati prea mari, dar acceptat. Mai are inca mari reticente cand e vorba despre carne, dar nu refuza fara sa priveasca cum facea inainte. Cel putin la peste.
Ingrediente:
- o bucatica somon salbatic
- 1 lg sos de mustar cu miere bio (eu cumpar din Delhaize/Mega Image, 3 ani+)
- 2 lg iaurt grecesc
- putina sare (2ani+)
- mamaliguta, reteta aici
Cum am procedat:
- am spalat somonul si l-am uscat cu un servetel si am adaugat un praf de sare
- l-am asezat pe foaie de copt si am gatit la Ninja Foodie, functia grill, 12’
- am amestecat iaurtul impreuna cu sosul de mustar
- am servit cu mamaliguta, sosul de mustare adaugat peste peste si salata
Pofta buna!
No Comments