Asiara, in timp și copchilul avia un tantrum din așela di zâli mari, a găsât putieri sî tâpi cî vria tortuleț…din aista voia, da’ sî sî linișteascî nici gând…a țânut-o așa fro 40’ di minuțăli…am promis cî îi fac, sperând cî tași…nu o tăcut, da’ promisiunea îi promisiuni. 😄Așa si zbătia, am zâs cî are fro șepti mâni șî fro șepti pișioari.
Norocul mieu îi cî si fași in tri minuțăli, da’ mândra tantrumoasă habar n-are din aistea…😂
Îi zâc “tantrum cake” 🤪
Ingrediente:
- 1 ou
- 2 lg bune de iaurt de cocos (sau grecesc)
- 1 lg cu varf de faina de ovaz
- 2 lgite pudra de roscove
- 2 lgite sirop de curmale
- 1/2 lgita praf de copt BIO
- pentru servit: fructe, unt de caju, faina de cocos
Cum am procedat:
- am amestecat toate ingredientele intr-un castron
- am turnat compozitia in castronul de ciorba 😂 si am copt in cuptorul cu microunde timp de 4’
- am servit tortuletul pudrat cu faina de cocos, fructe si unt de caju

Pofta buna!
6 Comments
Buna! Se poate pune si la cuptor electric? :)))
Merci mult
Buna, a facut o mamica, 40′ la 180 grade.
Oare as putea inlocui faina de ovaz? Cu ce crezi ca ar merge? Multumesc
Buna, grau 650 sau integral, grau spelt, hrisca.
Buna, daca in loc de ou pun banana oare ar merge? Avem alergie la ou…
Mulțumesc mult pt ideile de gatit. M au ajutat enorm
Buna, am vazut pe grupul MybabyFood ca au fost mamici ce au inlocuit, dar, parca, a iesit putin mai umed.
Cu mare drag!