Miss Brânzică, Mr Lăptic

Paste cochilii umplute cu brânză

septembrie 17, 2021

L-am rugat pe sot sa pregateasca cina, i-am transmis indicatiile pas cu pas, iar el, foarte ascultator :p, a reusit sa o scoata la capat. In plus, am si mancat, deci au fost gustoase. Il incurajez mereu, il laud, asa ca nu ma refuza niciodata cand ii cer ajutorul in bucatarie.

Ingrediente:

  • 10 paste cochilii
  • 300 gr branza de capra moale
  • 100 gr cas de oi
  • 450 gr pasata de rosii (am folosit de la Biona)
  • 4-5 frunze de busuioc
  • 1 lgita ierburi italiene
  • 2 lg ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 4-5 lg branza emmental rasa

Cum am (a :p) procedat:

  • prima data, am fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet, apoi le-am spalat bine cu apa rece
  • am amestecat branza de capra cu casul de oi si am umplut cele 10 cochilii
  • intr-o tigaie, am pus pasata de rosii impreuna cu busuiocul maruntit, ierburile usturoiul si uleiul si am gatit cateva minute pana cand sosul s-a ingrosat nitel
  • am turnat sosul intr-o tava de ceramica, am adaugat deasupra cochiliile
  • deasupra cochiliilor, am adaugat branza emmental rasa
  • am introdus tava in cuptorul preincalzit la 190 grade, caldura sus-jos si am copt cca 15′, pana cand branzica s-a topit frumos

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.