Stiti voi povestea cu simplu, rapid, bla-bla-bla, delicios pe deasupra…mno, aia-s eu! Pe cat imi place sa gatesc, pe atat imi doresc retete simple si fara prea multe complicatii…cred ca pe masura ce inaintezi in varsta :p e mai simplu sa fie simplu, ca deh, dureri de spate, de picioare 🙂
Ingrediente: (2-3 portii)
- 350 gr creveti (prefierti)
- o manuta de patrunjel proaspat
- 2 catei mari de usturoi
- 1 lg zeama de lamaie
- 1 lg parmezan din caju
- 1 lg apa
- 1 lg ulei de masline
- un praf de sare (2ani+)
Cum am procedat:
- am pus patrunjelul, usturoiul, zeama de lamaie, apa, uleiul si sarea intr-un chopper si am maruntit totul
- am asezat crevetii intr-un vas de cuptor si am adaugat pesto pregatit, dupa care am amestecat totul bine
- am gatit crevetii timp de 10′ in cuptorul preincalzit la 200gr
- am servit cu paine prajita
Pofta buna!
No Comments