Miam-miam si o cina usor de pregatit si absolut delicioasa! Copilul a fost complet implicat in pregatirea supei, de la coacerea legumelor pana la pasarea supei in blender. Atat a fost de fericita si multumita, ca abia-abia am putut si noi prinde cate o portie micuta. A fost a ei toata :p
Ingrediente:
- 5 rosii mari
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 6 catei usturoi (cu tot cu coaja)
- 1/3 conopida medie
- 1/3 ardei gras rosu
- 1/3 ardei gras verde
- 4 lg ulei de masline extravirgin
- 4 frunze de busuioc
- 1 lgita oregano
- pentru servit: crutoane, branza de capra (optional, la alegere)
Cum am procedat:
- intr-o tava, am pus rosiile taiate in doua, usturoiul cu tot cu coaja, ceapa taiata in 4, morcovul felii, conopida cubulete si le-am copt timp de 40′ la 180 gr, caldura sus-jos
- dupa coacere, am scos usturoiul din coaja si l-am pus impreuna cu celelalte legume, uleiul de masline, frunzele de busuioc si oregano in blender
- am pulsat de cateva ori pana cand am obtinut textura dorita pentru supa
- am servit cu cateva crutoane si branzica de capra
Pofta buna!
No Comments