Carne, pește sau fructe de mare

Pate din somon

iunie 26, 2021

O bucatica de somon, nitel ulei, unu-doua vajjj-vaajjjjuri si pateul e gata de papat. Se face rapid, e delicios si cu lipici la toti membrii familiei.

Ingrediente:

  • 300 gr somon bio sau salbatic
  • 4 lg lapte de ovaz
  • 4 lg ulei de masline extravirgin
  • 10-12 fire de cepsoara
  • 1 praf de sare (2ani+)
  • 1 lgita mustar home made (optional, 2 ani+)

Cum am procedat:

  • am copt somonul pe o foaie de copt, in cuptorul preincalzit la 190 gr, timp de 12’ (eu l-am copt in Ninja Foodie)
  • dupa, am pus toate ingredientele in chopper si am pulsat de cateva ori pana cand am obtinut o pasta
  • am servit cu painica multicereale, rosii si castraveti

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.