Pun pariu ca va intrebati ce fel de paste am folosit🙈. Eeee, sunt niste paste magice facute din ingrediente naturale de calitate, fara conservanti, fara coloranti artificiali si fara aditivi alimentari. Suna bine, nu-i asa? Incredibil de bine, chiar🤗
Iar daca vorbim despre introducerea lor in meniul celor mici, ma atrag doua lucruri la minunatele fundite: calitatea incontestabila a ingredientelor si culoarea care se asterne in farfurie, odata cu servirea lor. Da, ma intereseaza si acest aspect, deoarece la fel ca si cei mari, piticii mananca si ei prima data cu ochisorii.
Despre Ancuta, numai de bine😍. Este mamica a doi copilasi mumosi care a reusit sa arate ca, atunci cand pui dragoste in ceea ce faci si mai ai si nitica imaginatie sanatoasa, rezultatul nu poate sa fie decat unul fabulos de gustos🎉. Va invit sa o vizitati pe Facute cu drag in casa by Ancuta.
Ingrediente:
- 250 gr paste (n caz de intoleranta la gluten, alegeti paste fara gluten)
- 1/2 zuchini
- 1 buc somon MSC, Lidl ~100 gr
- 2 degete dintr-o tulpina de praz
- 1 catel usturoi (optional)
- 1 lingura smantana (in caz de aplv, alegeti o smantana vegetala)
- seminte susan negru
Cum am procedat:
- am pus pastele la fiert, conform instructiunilor. Fiind facute din faina integrala, necesita un timp mai mare de fierbere
- am aburit (sau fiert) somonul, dovlecelul, usturoiul si prazul, dupa care le-am pus in blender si le-am mixat. Am adaugat la sfarsit o lingura de smantana. Niste seminte de susan negru deasupra si iaca gata pastele!❤️
Sa aveti copii sanatosi!
No Comments